Sivun näyttöjä yhteensä

17.5.2021

Tauon paikka

Tämä blogi jää nyt tauolle. Olen siirtynyt Instagramiin, enkä tiedä jaksanko siinä rinnalla enää päivittää myös tätä blogia ja laitella tänne samoja kuvia ja asioita kuin instaan -tuntuu aika turhalta. Varsinkin, kun kommentteja ja merkkejä lukijoista on tänne blogiini tullut niin vähän. Käykö täällä edes ketään, Pikilangan purulaaria lukuun ottamatta? Tämä blogi on toiminut hyvin päiväkirjan tapaan käsitöiden ja askartelun ym. juttujen tiimoilta, mutta nyt kaipaan jotain muuta eikä tämä blogi enää täytä nykyisiä tarpeita.

Voi olla, että tänne vielä tulee jossain vaiheessa tekstiä fiktiivisten tarinoiden muodossa (tämmöistä olen joskus ideoinut), mutta en ole siitä aivan varma. Tällä hetkellä on kirjoittamista suurempi palo sisustussuunnitteluun ja visuaaliselle puolelle. Tulevaisuus on nyt aika lailla hämärän peitossa, minulla on toiveita ja unelmia tulevan suhteen, mutta en vielä tiedä, missä määrin pystyn haaveita toteuttamaan. Pienin askelin menen näiden asioiden kanssa eteenpäin. Paljon riippuu siitä, mitä nykyisessä työssäni tulee tapahtumaan; jatkuuko vai eikö jatku, kas siinäpä vasta pulma!?

Sisustusaiheisen blogian perustamista olen suunnitellut, mutta vielä en ole aivan varma tästäkään. Asiaa pitää vielä hieman muhittaa ja suunnitella.

Mutta kiitos kaikille, jotka olette lukeneet juttujani ja kommentoineet!  Puuhat jatkuvat ja jatkossa kuvia ja tunnelmia löytyy Instagramista, etteköhän te minut sieltä löydä, halutessanne. En halua tähän laittaa tarkempia tietoja, koska olen pitänyt tätä blogia nimimerkillä ja instassa esiinnyn omalla nimelläni. Ei pidä sotke puuroja ja vellejä... :) 

Mukavaa kesää teille kaikille! Ehkä vielä tämänkin blogin merkeissä tavataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti