Sivun näyttöjä yhteensä

14.5.2019

Kortteja, sukkia ja flunssaa

Viikon verran olen nyt sairastanut sitkeää flunssaa, johon on kuulunut kammottava yskä (piti hommata avaavia lääkkeitä etten vallan tukehdu) ja nuha, joka sitten muuttui poskiontelontulehdukseksi. Torstaina olisi tarkoitus palata töihin, jos vaan lämpöily on siihen mennessä ohi ja vointi muutenkin ok. Töihin lähtö alkaa tuntua ihan houkuttelevalta ajatukselta sen jälkeen, kun on viikon makoillut. Juuri mitään en ole jaksanut tehdä, muutaman kortin sentään väsäsin ja sohvalla istuessa tulee aina neulottua.

Ja mitäpä sitä muuta väsyneenä neuloisi kuin tuttuja, turvallisia sukkia! Neuloin yhdet sukat kokoa 39 tallituttavalle lahjaksi, sekä kahdet sukat kokoa 22 lahjalaatikkoon odottamaan tulevaisuudessa syntyviä pikkuisia.



Kortteja tein pitkälti Sarah Kay-teemalla. Sarah Kay-kuvat on tulostettu netistä, sattumalta löysin sivuston, jossa oli näitä kuvia aivan valtava määrä! Onnittelukorttien joukossa on muutama 50-vuotiskortti, toinen käsitöitä harrastavalle ystävälle ja toinen musiikin ammattilaiselle, Lisäksi askartelin onnittelukortin tulevalle ylioppilaalle sekä heppa-aiheisen kortin tallituttavalle.








Mies aloitti eilen yli viisimetrisen tuija-aitamme leikkaamisen mittaan 2,5 m. Kovasti houkuttelisi lähteä ulos pihatöihin, vaikkapa tuijan oksia silppuamaan, mutta rehkiminen on nyt kielletty. Pitää levätä, että tulehdus paranee ja vointi kohenee. Tallillekaan ei ole nyt asiaa. Hevosella on tänään hampaiden raspaus ja rokotus, onneksi tallipitäjä hoitaa sen asian. Mielelläni olisin kyllä itsekin ollut paikalla kuulemassa, mikä papan hampaiden tilanne on. Mutta nyt ei pysty.

Kaipa tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

1 kommentti:

  1. Ihania kortteja! Sarah Kayn kuvat on tosi somia. Ja kivan näköisiä sukkiakin on valmistunut. Toivottavasti olet jo kunnossa, sairastaminen on ikävää.

    VastaaPoista