Sivun näyttöjä yhteensä

19.3.2021

Pari maalausta, pitkävartiset sukat ja sisustusjuttuja

Viime aikoina olen ollut innostunut kirjoneuleista, pelkkien raitaneuleiden värkkääminen alkoi tuntua tylsältä. Eräässä Novitan neulelehdessä oli kivan näköinen sukkaohje, ja tuolla ohjeella neuloin pitkävartiset sukat itselleni Venla-langasta. Näistä tuli hyvät sukat, sopivan ohuet, mutta kuitenkin lämpöiset!


Lyhyellä talvilomallani sain maalattua myös muutaman aloittamani akryylimaalauksen valmiiksi. Toinen esittää laukkaavaa hevosta ja on kooltaan noin 40x50 cm. Toisen maalauksen aiheena oli tyttäreni, annoin taululle nimeksi "Sairaan nopee ja värikäs", koska näin oli joku poika kerran tytärtäni kuvaillut :). Tyttären kuvasta oli tarkoitus tehdä abstraktimpi kuin mitä siitä tuli, taas kerran sorruin työstämään kuvaa liikaa... Mutta melko tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen. Ja työtähän voi aina myöhemmin korjailla, jos haluaa, koska tuskin se täältä minun nurkistani ikinä mihinkään matkaansa jatkaa. Tytön kuva on kooltaan 50x60 cm.



Uuttakin maalausta olen jo luonnostellut. Työ jäi kesken, kun innostuin välillä piirtämään talomme alakerrasta pohjakuvaa ja 3D-kuvaa tulevia sisustusprojekteja varten. Tuokin homma jää tänään odottamaan jatkoa, koska tänään ja huomenna on taas sisustussuunnittelukoulutusta, jonka jälkeen aion tehdä portfoliotyöni loppuun. Työ on melkein valmis, vain valaistussuunnitelmat puuttuvat. Ilokseni olen taas hyvissä ajoin valmiina, sillä työn viimeinen palautuspäivä on 1.5.

Samalla olen suruissani siitä, että tuo hauska ja kiinnostava sisustussuunnittelukoulutus päättyy!!! Vuosi on mennyt nopeasti. Mielelläni olisin opiskellut aihetta enemmänkin ja kovasti mielelläni tekisin sisustussuunnitelmia muillekin kuin omaan kotiin. Olen harkinnut sisustusaiheisen blogin perustamista, mutta en vielä oikein tiedä, tulisiko sinne tarpeeksi postauksia sitten kuitenkaan. Täytyy miettiä vielä asiaa. Ammatinvaihtoakaan en ole toistaiseksi tekemässä, katson loppuun tuon laboratoriohomman, jossa olen nyt. Mutta sivutoimisena/harrasteena voisin sisustamista tehdä muillekin.

Ja kun nyt sisustamisesta aloin kirjoittelemaan, niin laitan tähän muutaman aiheeseen liittyvän kuvan. Toinen kuva on joitakin vuosia sitten remontoidusta keittiöstämme, jonne ostin uuden maton ennen joulua. Mies tilasi maton ulkomailta, eikä 270x180 cm kokoinen matto rahteineen maksanut kuin 150 euroa!


Myös eteistä uudistimme tuossa ennen joulua, ostimme sinne uudet säilytyskalusteet (senkki + vaatekaappi) ja peilin. Kuvassa senkki ja peili. Vanha kirsikanvärinen, hieman kärsinyt, mutta vielä käyttökelpoinen lipasto päätyi kesämökille. Nämä uudet kalusteet ostimme Jyskistä. Vaatekaapin ovien kanssa oli hieman säätöä, vasta kolmannet ovet tulivat ehjinä perille... Aiemmat olivat vaurioituneet kuljetuksessa sen verran, että emme halunneet ottaa niitä käyttöön. Snkin kanssa ei ollut ongelmia ja olen ollut molempiin kalusteisiin oikein tyytyväinen.

Senkin päällä voi tarkkasilmäinen nähdä myös koira-kuvioisen pussukan. Ompelin sen meikkipussiksi.


Tämmöisiä juttuja tällä kertaa. Tänään on jälleen ihana, aurinkoinen kevätpäivä! Iloitaaan siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti