Sivun näyttöjä yhteensä

17.12.2019

17. joulukuuta

Liisan parannuttua flunssasta Mattikin sai hieman ryhtiä elämäänsä ja laittoi keittiöön puuttuvat lattialistat. Lisäksi Matti nikkaroi keittiöön hieman lisää tasoa, koska puhelinpöytänä toiminut pieni sininen pöytä ei Liisan mielestä sopinut keittiön sisustukseen sitten alkuunkaan!

Pöydälle mahtuvat puhelimen lisäksi muistiinpanovälineet ja säläkuppi. Tähän pöytään Liisa on tyytyväinen, vaikka Matin nikkarointitaidoilla pöydästä ei ihan vimpan päälle siisti tullutkaan:



Seinällä on nyt myös ilmoitustaulu (huopaa, kehykset balsaa), johon voi laittaa talteen tärkeitä papereita. Nastat ilmoitustaululle tein pienistä nuppineuloista, katkaisin ne ja väänsin tylsän pään lenkiksi eli nastan pääksi. Lenkin sijaan päähän olisi voinut liimata vaikka pienen helmen. Kuvassa ilmoitustaulu näyttää hieman vänkkyrältä ja sellainen siitä kieltämättä tulikin. Ehkä teen joskus paremman tilalle. Tämä välttää nyt tähän hätään.

Pöydän alle voisi nikkaroida vaikka paperinkeräyslaatikon? Pöydän jalat voisi maalata siniharmaiksi, niin pöytä istuisi vielä paremmin keittiön muun sisustuksen joukkoon.



Näiden minihuoneiden kuvaaminen on kyllä haasteellista! Keittiöstäkin piti kuvaamisen ajaksi ottaa yläkertaan menevät portaat pois - onneksi ne eivät ole kiinni millään, esim. liimalla. Silti hyvien kuvakulmien saaminen on vaikeaa, kamerassa ei meinaa zoomi riittää... Pitäisi vaihtaa pidempi putki. Myös tarkennuksen ja oikean valaistuksen kanssa on haasteita. Mutta näinpä tulee tässä samalla harjoiteltua valokuvausta!

Ja tulipa kuvia katsellessa mieleen, että tuohon sohvan päälle on ehdottomasti saatava joku taulu tai muu vastaava... Niin on aution näköinen seinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti