Sivun näyttöjä yhteensä

7.12.2019

7. joulukuuta

Löysin Tori.fi:stä kympillä ison kasan nukkekodin kalusteita! Kuvan perusteella luulin, että suurin osa kalusteista on muovia, joten oli iloinen yllätys kun kaikki olivatkin puuta.

Osa kalusteista on ilmeisesti aika vanhoja.


Suurimmalle osalle kalusteista löytyi paikka Villa Kumpulasta. Kapea puusohva päätyi keittiöön portaiden alle. Sohvan viereen kaivoin kätköistäni metallisen pöydän ja puhelimen. Villa Kumpulassahan ei ole varsinaista eteistä, joten osa keittiöstä saa luvan toimia myös eteistilana - siksi myös Matti-isännän saappaat herrastelevat tuossa sohvan vieressä... Eivät mutaisina kuitenkaan!




Iso osa kalusteista päätyi lasten huoneisiin. Laurikin sai nyt sängyn ja molemmilla pojilla on nyt myös työpöydät. Mikolla on myös pieni yöpöytä ja lamppu (jota meinaan vielä vähän tuunata). Pojilla on myös akvaario! Ja kesällä varmaankin sammankopoikasia sängyn alla, kuka tietää...





Makuuhuoneen järjestys muuttui, kun Liisa-äiti sai sinne kampauspöydän. Seinälle on hankittava peili. Voi olla, että maalaan pöydän ja jakkaran jossain vaiheessa valkoisiksi, kun tuo keltainen ei oikein sovi makuuhuoneen väreihin. Iso matto piti ottaa lattialta pois, tilalle on keksittävä pienempi, eli siis tehtävä sellainen.

Sängyn päätyyn laitoin toisen kapeista puusohvista.




Tyttöjen huone sai myös uusia kalusteita. Riitta iloitsee uudesta yöpöytäkaapista ja Laura samoin, sekä uudesta sängystään. Tiina testailee uutta nojatuolia. Toinen nojatuoli löysi paikkansa Tiinan sängyn vierestä. Jalkalamppua täytyy vielä vähän tuunailla.






Näistä edullisista puukalusteista oli kyllä reilusti enemmän iloa kuin mitä olisi voinut kuvitella kymmenellä eurolla saavansa!

Villa Kumpulan seinät ovat vielä kovin autiot. Aion laittaa tauluja ym. härpäkettä paikoilleen vasta sitten, kun olen sisustanut Hopeamäen. Osa pikkutavaroista sopii kumpaankin taloon, joten en vielä viitsi liimailla mitään paikoilleen. Myöhemminkin ehtii.

1 kommentti: