Sivun näyttöjä yhteensä

1.12.2019

1. joulukuuta

Villa Kumpulassa sisustetaan nyt vauhdilla, jotta kaikki olisi varmasti valmista ennen joulua!

Keittiöön on saatu mikroaaltouuni ja matto, sekä uusia astioita. Mikro on vanha lasten lelu, matto leikattu pöytäliinasta. Ulko-oven eteen on laitettu matto paksusta huovasta. Poikien huoneen ovessa on joulukranssi, onhan jo joulukuu...



Poikien huoneen kalustus on vielä pahasti kesken, eikä Lauri-pojalla ole sänkyä vieläkään! Isä-Matti kyllä tekee kaikkensa, että saisi sellaisen hankituksi. Leluille on sentään saatu hyllykkö ja ikkunoihin papukaija- ja leijonaverhot.




Olohuoneeseen on saatu hankittua uusi fiinimpi sohvapöytä. Pöytä on tehty rikki menneen lyhdyn osasta, jalkoina muovihelmet. Pöydällä on matkamuisto ulkomailta, simpukkakulho. Kulho on oikeasti helmi, johon on aseteltu pieniä, aivan oikeita simpukankuoria. 

Olohuoneessa on lisäksi uutena levysoitin (oikeasti jääkaappimagneetti), TV-taso - ja ikkunoissa verhot!









Makuuhuoneen parisänky on saanut uudet petivaatteet ja tyynyjä. Lisäksi huoneessa on nyt kello, radio, viherkasvi ja taulu kaapin päällä.



 



Kylpyhuoneen lavuaarissa on nyt hanan lisäksi myös tulppa. Pöydällä on Liisa-äidin hajustepulloja ym.



Isoin muutos lienee tapahtunut tyttöjen huoneessa, jonne laitoin lattian uusiksi. Pinnoitteena on nyt puukuvioinen paperi. Hieman se kupruilee tuolta huoneen takaosasta, koska seinät eivät tietenkään olleet suorat ja paperin leikkaaminen sopivaksi oli portaikon vuoksi hieman haasteellista... Mutta kelpaa minulle näin.





Nukkisjuttujen lisäksi olen ehtinyt neuloa yhdet lahjasukat. Kuvassa sukkien alla kuviokartonkeja, joita ostin Turussa käydessäni. Osaa näistä käytän ehkä Hopeamäen tapetoinnissa.


Sain myös viimein eBaysta tilaamani tuotteet. Osa näistä huonekaluista menee Villa Kumpulaan, osa Hopeamäkeen. Kuvittelin kalusteiden olevan puuvalmiita, mutta ne ovatkin lakattuja. Kauniita näinkin.


Tässä turinat tältä erää. Mukavaa ensimmäisen advendin iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti