Sivun näyttöjä yhteensä

30.3.2020

Kotona puuhailua

Korona on nyt hallitseva sana kaikkialla ja myönnän, että huolestuttaa tämä tauti... Siksipä yritänkin pitää itseni kiireisenä ja keskittyä aivan muihin juttuihin, ettei ala liikaa ahdistamaan. Tykkään olla kotona, joten liikkumisen rajoitukset eivät ole juuri haitanneet - äitiä toki haluaisin tavata ja appivanhempia, sekä ystäviä aika ajoin. Mutta muuten olen saanut kyllä aikani kotona kulumaan verrattoman hyvin.

Viikonloppuna saimme tapetoitua kellarin käytävän ja laitan siitä kuvia myöhemmin, kunhan viimeisetkin listat ym. on saatu paikoilleen. Käytävästä tuli todella mieleinen... Olen niin onnellinen, että saimme yhden remppaurakan viimein tehtyä!

Sain viikonloppuna valmiiksi myös sukat lahjalangasta. Lankaa jäi ylikin, aloitin jo uutta paria kummipoikaa ajatellen. Nämä ensimmäiset sukat päätyvät omaan käyttöön:

 
 
Käytävän tapetin ylijäämäpaloja päätin jemmata askarteluun, koska tapetissa oli kivoja kuvia. Yhdestä kuvasta tein jo taulun Villa Kumpulan olohuoneen seinälle:
 



Taulun kehys on pienikokoinen valokuvakehys, sopi mielestäni hyvin nukkekodin seinälle. Kirjahyllyssä olevat kirjat olen askarrellut itse tulostettavista printeistä, hylly kaipaisi vielä täytettä... Villa Kumpulasta puuttuu vielä paljon kaikenlaista! Joulujutut sain sentään korjattua sieltä pois.

Näiden puuhien parissa vierähti viikonloppu, heppaakin tuli hoideltua ja lenkillä käytyä. Lauantaina oli sen verran aurinkoista, että innostuin jopa leikkaamaan osan pensasaidastamme. Paljon siellä kuivaa oksaa olikin. En malta odottaa, että pääsisin haravoimaan ja tekemään muitakin pihatöitä... Mutta ihan vielä ei ole niiden aika.

Töissä on yt:t menossa, päättyvät viikon kuluttua. Enimmillään voi tulla 3 kk:n lomautus.

Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti