Sivun näyttöjä yhteensä

8.10.2019

Loimi koiralle

Syksyisessä Suuri Käsityö-lehdessä oli kiva ohje koiran loimeen / takkiin. Niinpä kokeeksi ompelin meidän ranskis-neidolle uuden loimen niistä tarpeista, mitä kotoa sattui löytymään. Mitään ei tarvinnut ostaa! Loimen päällyskangas on kaverilta saatu ulkoilukankaan pala, vuori puolestaan isännän vanhasta flanellipyjamasta. Solkia, kuminauhaa ym. löytyi varastoista, samoin resoria kaulukseen. Ohjeessa oli erillinen kaulus, mutta korvasin sen tuolla resorilla, lisäsin myös jalkalenkit loimen takaosaan. Lenkeistä tuli liian pitkät (lyhensin ne kuvien oton jälkeen) ja muutenkin loimesta tuli aika reilun kokoinen, mutta tämä olikin nyt koekappale -halpa sellainen!



Seuraavaan loimeen ostan kankaat varmaankin Eurokankaan palalaarista. Muokkaan tuota käyttämääni kaavaa hieman tai sitten teen kokonaan uudet kaavat koiralle hyvin sopivan sadeloimen mukaan.

Enpä olisi ikinä uskonut, että innostun tekemään vaatteita koiralle...

1 kommentti:

  1. Hyvä loimi ja hyödynsit hienosti kaapeista löytyneitä tarvikkeita! Nyt jo mietin pitäiskö ostaa käistyölehti ja tehdä pojan koiralle takki...

    VastaaPoista