Sivun näyttöjä yhteensä

29.10.2019

Valot pimeyksien reunoilla...

...ovat harvassa, mutta olemassa. Tämä Apulannan upea kappale tuli mieleeni kerran, kun olin lähimetsässä talvella laskemassa mäkeä nuoremman poikani kanssa. Tummat puiden rungot piirtyivät talvista iltamaisemaa vasten, puiden lomasta pilkotti tummeneva taivas, autojen ja katulyhtyjen valot, valot lähitalojen ikkunoista... Tästä näkymästä syntyi seuraava taulu:


En tee yleensä tämäntyyppisiä, abstrakteja töitä, mutta yllä kuvattu mieleen jäänyt maisema ja siitä syntyneet mielikuvat oli pakko roiskia akryyliväreillä kankaalle juuri näin. Maalauksen nimeksi annoin "Valot pimeyksien reunoilla". Nimi sopi sekä näkemääni maisemaan että senhetkiseen elämäntilanteeseen. Seinälle tämä taulu tuskin koskaan päätyy eikä myyntiinkään, tämä on jälleen töitä sarjassa "terapiatyöt".

Nuorimmainen kävi katsomassa, kun maalasin taulua ja sieltähän tuli heti kommentti: "No nyt on psykoosit tulilla".

Kyllä nauratti!

Nukkekotiprojektistani kiinnostuneille: laitan tähän blogiini kuvia ja juttuja siitä, kuinka homma etenee, toista blogiani en enää ylläpidä, minulla ei siis ole erillistä nukkekotiblogia. Toistaiseksi olen keskittynyt edessä olevan remontin suunnitteluun. Kuvia tulossa lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti