Sivun näyttöjä yhteensä

4.10.2019

Kettukarkki-neuleita

Kettukarkki-neuleita on valmistunut lisää: sukat tyttärelle, lapaset omaan käyttöön sekä kynsikkäät lahjaksi sukulaistytölle. Lahjapakettiin lähtee mukaan kortti sekä koira-aiheinen pussukka.



 
Kynsikkäitä kuvatessani huomasin, että ketuilta puuttui silmät. Onneksi huomasin asian, silmät on nyt kirjailtu. Lahja pitäisi vielä paketoida ja postittaa. Pussukkaan valitsin varta vasten koirakankaan, jossa on mukana lahjan saajan koiran rodun edustaja... Leikkasin kankaan niin, että tämä nimenomaisen rodun edustaja komeilee tuossa pussukan keskellä. Toivottavasti lahja on mieleinen ja päätyy käyttöön, ei näitä käsitöitä viitsisi laatikoihin pölyttymään tehdä. Maalauksilleni on tainnut käydä niin, muutama lahjaksi antamistani tauluista on toki päätynyt seinälle, mutta suurin osa makoilee jossain varastossa. Se vähän harmittaa ja olenkin päättänyt, että en anna enää tauluja lahjaksi kenellekään, ellei sitä erityisesti pyydetä.
 
 
Vaikka elämä on usein synkkää ja ikävää ja täynnä vastoinkäymisiä, niin hyviäkin asioita tapahtuu: ensinnäkin, äitini keuhkoissa oleva syöpäkasvain on pienentynyt puoleen, kiitos sädehoidon! Äiti voi hyvin ja tilannetta seurataan. Sen lisäksi esikoiseni sai viimein uuden opiskelupaikan!!! Kuulimme asiasta tänään ja nyt onkin hyvä tilaisuus juhlia tätä asiaa, kun hyvät ystävämme tulevat meille iltaa istumaan.
 
 
Hyvillä mielin toivotan kaikille rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. :)Syötävän kauniita,"kettu-karkkeja":)
    Niin se on että pimeyden jälkeen ,ja synkkien asioiden jälkeen ,,valo ja iloa tulee tietoon.
    Kiitos hyvän sairaalahoidon!
    Lapsemme asiat ovat meille äideille "sydän tärkeitä asioita"
    Nyt tosiaan on ystävien kanssa mukava juhlistaa,:)
    Kaikkea hyvää alkavaan viikkoosi!,ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Se taulu jonka teit mulle yo-lahjaks on edelleen esillä :) t. Iiris

    VastaaPoista