Sivun näyttöjä yhteensä

30.1.2020

Patalappuja

Tytär täytti äskettäin 18 vuotta ja uhkasi muuttaa kotoa pois. No eihän se kesken lukion ole oikein taloudellisesti mahdollista, mutta varmaankin tytär lähtee heti kun kykenee. Kova hinku on päästä sisustamaan omaa kämppää ja elämään omassa rauhassa niin kuin itse haluaa. Ymmärrän sen hyvin.... Itsenäistymisen tarve tulee ja niin sen pitääkin tulla.

Hätäpäissäni ryhdyin taas ompelemaan patalappuja, koska niitä aina tarvitaan. Myös kotoa lähtijä tarvitsee, vaikka ei sitä ehkä itse vielä osaa ajatellakaan. Ompelin sitten paljon muutakin, mutta tässä vaiheessa olen kuvannut vasta nuo patalaput. Ompelukone hurisee todennäköisesti vielä jonkin aikaa, kunnes sitten taas kyllästyn ja on aika vaihtaa johonkin muuhun hommaan. Tilkkuilua on luvassa vielä hetken. Muutama pussukka kenties ja kasseja?

Tässä pari koira-aiheista patalappua tyttären tulevaan muutto-kuormaan (jos kelpaavat):

Muutaman patalapun tein sitten lahjalaatikkoon ylimääräisiksi jääneistä tilkkublokeista:

Edelleen olen sitä mieltä, että siistin patalapun ompelu on paljon vaikeampaa kuin esimerkiksi siistin pussukan ompelu... Mistä lie johtuu? Mutta kyllä näistä kelvollisia tuli, kun käyttötarkoitusta ajattelee.

1 kommentti:

  1. eivät mitään kovin,nopsia oo ommella.Kauniit patalaput ylä ja alakuvassa;))

    VastaaPoista