Sivun näyttöjä yhteensä

13.5.2013

Kevään askarteluja ja käsitöitä

Pitkästä aikaa sain purettua kamerasta kuvia tietokoneelle. Samalla huomasin, että osa tänä keväänä valmistuneista käsitöistä on yhä kuvaamatta, joten esittelen nyt valmistuneista töistä tässä vain osan. Mutta eiköhän siinäkin ole tarpeeksi yhdelle päivityskerralle.

Ennen keittiöremontin alkua ja vielä sen alkumetreilläkin ahersin innolla korttien parissa. Kun remontti pyörähti täysillä käyntiin, ei aikaa näpertelyyn ollut - eikä tilaakaan, koska työpöytäni näytti tältä:
Tilaa askarteluun ei siis ollut, koska työpöydälläni oli väliaikainen "kahvipiste". Tässä kuitenkin kortit, jotka ehdin ennen remppaa saada valmiiksi:Lisäksi sain tässä keväällä valmiiksi neulepaidan nuorimmalle pojalleni. Paita on neulottu Novita-lehden ohjeen mukaan (en valitettavasti enää muista mikä oli lehden numero) kotoa löytyneistä Nalle-langoista. Paita on kokoa 140 cm, mutta oli jo nyt pojalle sopiva (poika pitää tavallisesti vaatteita, jotka ovat kokoa 134 cm), joten paita taitaa jäädä pieneksi ennen kuin pääsee kunnolla käyttöön. No, kierrätetään se sitten jolle kulle toiselle tarvitsevalle... Tuskin neule hukkaan menee! Tässä kuva neuleesta:
Sisustamisesta innostuneena vaihdoimme uudet verhotangot sekä olohuoneeseen että keittiöön ja niinpä joukko männyn värisiä, puisia verhorenkaita jäi täysin vaille käyttöä.
Ajattelin ensin lingota renkaat kaatopaikalle, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että ehkä niille kuitenkin löytyisi jotain järkevää käyttöä. Kaivoin lankalaatikoistani erivärisiä paksuja villalankoja (Huopasta ja Puroa) ja aloin virkata. Renkaista syntyi pannun alusia, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Renkaita on vielä yllin kyllin moneen uuteen pannun aluseen ja meinaankin virkata niitä lisää. Myös tilkkukassien ompelussa näitä renkaita voisi hyödyntää. Mutta tässä kuva valmistuneista pannun alusista:
Loput valmistuneet käsityöt esittelen myöhemmin!

Vanha blogini on muuten nykyään "taideblogini", eli esittelen siellä ainoastaan pastellimaalauksiani. Pari päivää sitten valmistui viimeisin, iso työ, jonka tekeminen oli suuri haaste ja nautinto. Käykääpä kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti