Sivun näyttöjä yhteensä

12.10.2013

Susivuoren mökki edistyy

Flunssaa potiessani askartelin Susivuoren mökin sisustuksen parissa. Askartelin puusta keittiönkaapit ja Justiinalle sängyn ja ompelin myös hieman petivaatteita Justiinalle ja Eemeli-pojalle. Tässä tulee nyt läjä kuvia tuotoksista!

Ensimmäisenä yleiskuva keittiöstä ennen kaakeleiden laittoa:


Lähikuva keittiön kaapista. Koska ovien tekeminen kaappeihin ei minulta luonnistu, laitoin hyllyjen eteen verhoksi palan vanhaa (äitini mahdollisesti virkkaamaa) lakanapitsiä. Hyllypaperina on palaset printattua tapettia.


Alakaapissa on puulaatikko polttopuita varten.

Kaapistosta löytyy myös leikkuulauta.


Tässä vielä kuva kaapistosta kaakeleiden laiton jälkeen. Keittiöön pitäisi vielä saada mahtumaan pieni jääkaappi (vaikka Justiina onkin hyvin vanhanaikainen noitamummo) sekä vesipiste ja allas, tai ainakin vesiastia, johon Justiina voi noutaa ämpärillä vettä pihakaivosta. Keittiö on kovin pieni, joten kaikkien näiden asioiden saaminen tähän tilaan on aika haasteellista.


Justiina sai myös sängyn. Sängyn jalat on tehty puuhelmistä. Patja on vaahtomuovista leikattu pala, petivaatteet on tehty tilkuista.


Ompelin sänkypeiton myös Eemelin sänkyyn. Eemelin huone näyttää tällä hetkellä tältä:

Jotain uutta on laitettu myös Villa Kumpulaan, Antti-isä sai nimittäin käyttöönsä punaisen sähkökitaran ja vahvistimen, ja nauttii nyt jammailusta täysin rinnoin! Kitarahan oli avaimenperä, vahvari on askarreltu puupalikasta, kankaasta, helmistä, nahasta ym. Kaapeli on mustaksi maalattua kuminauhaa. Antin farkkuliivi on ommeltu tilkuista. Kuvassa sitä ei näy, mutta liivin selkään on kirjoitettu mustalla "Eppu Normaali"... :) Näinköhän Antti näppäilee jotakin Eppujen biisiä?


Viime aikoina en ole ehtinyt askartelemaan, arkinen aherrus on vienyt kaiken ajan. Flunssa on ohi, mutta viikolla saapui vieraakseni jälleen tuttu ystäväni Herra Päänsärky. Tänä aamuna päänsärky oli äärimmäisen pahana ja olen napsinut särkylääkkeitä koko päivän. Neiti J kävi hieromassa kireitä lihaksiani, mutta hieronnan hyötyhän ei heti näy. Yleensä se vain aluksi pahentaa päänsärkyä. Tämä päivä menee siis harakoille, mitään kovin erikoista en pysty nyt tekemään. Jospa huomenna olisi kivuton päivä! Oma vikanihan tämä päänsärky taas on. Olen laiminlyönyt selkäjumpan ja venyttelyn. Se vain jäi, flunssan vuoksi. Tällä viikolla sitten yritin taas aloittaa jumppaa, mutta se oli jo myöhäistä, hartiat olivat jo ehtineet jumittua ja jumppa taisi vain pahentaa asiaa. Oi voi. Mutta eipä auta itku markkinoilla. Nyt on vaan hoidettava särkyä pois ja sen jälkeen ryhdyttävä päivittäin jumppaamaan ja venyttelemään. Tavoitteena on nyt hyvän olon saavuttaminen: riittävästi unta, liikuntaa ja terveellistä ruokaa. Vähemmän sohvalla makoilua, herkkujen mussuttamista ja viinin juontia. Ehkäpä vielä saan itseni kuntoon...

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Susivuoreen on saatu paljon uusia ja tarpeellisia huonekkaluja.
  Hartiakivut on ikäviä, minulla on sama, että pitäisi jatkuvasti jumpata ja venytellä, muuten saa kärsiä kivuista.

  VastaaPoista
 2. Ihana!Mäkin niiin haluisin alkaa nukkekotoilemaan, vaan mistä lisää aikaa ja tilaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää Susivuoren elämä :)

  VastaaPoista