Sivun näyttöjä yhteensä

27.11.2013

Voihan laskuri

Pari päivää sitten jouduin poistamaan Amalian ateljee-blogistani laskurin, jonka olin laittanut sinne elokuussa. Löysin tuon kovanonnen laskurin googlen kautta enkä osannut epäillä, että laskuriin liittyisi jotakin vilunkia. No, niinpä vain kuitenkin liittyi. Laskurin lukemalaatikon vieressä oli nimittäin teksti "click", jota näppäämällä pahaa aavistamaton lukija päätyikin sivustolle, jonne voi ladata alastonkuvia!

Huomasin asian aivan sattumalta, kun vahingossa näpäytin tuota "click"-sanaa. Aiemmin ei tullut mieleenkään, että se olisi linkki jonnekin. Ajattelin, että se on vain sana uhraamatta asialle sen enempää energiaa.

Ei minulla mitään alastomuutta vastaan ole, se on parhaimmillaan kaunis ja hyvin luonnollinen asia. Mutta en kuitenkaan halua edes tietämättäni mainostaa blogeissani mitään alastonsivustoja. Jokainen, joka sellaisia haluaa katsella, löytää niitä netistä aivan varmasti ilman että niitä tarvitsee kenenkään blogissa mainostaa. Harmittaa, että johonkin viattomalta näyttävään blogi-laskuriin pitää liittää linkki jollekin sivustolle salakavalasti tuomatta asiaa esille laskuria mainostettaessa.

No, maailmaan mahtuu kaikenlaista. Nyt Amalian ateljeessa on uusi laskuri, johon toivon mukaan ei liity mitään epämääräistä. Katsotaan, kuinka blogin kävijämäärä kehittyy. Kukaan ei ole pitkään aikaan jättänyt blogiin mitään kommentteja ja olenkin alkanut epäillä, käykö siellä edes kukaan oikea ihminen vai ovatko kävijät olleet jotain robotteja tms.

Aika näyttää, mitä teen tuon blogin kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti