Sivun näyttöjä yhteensä

6.8.2015

Uusi huussi valmistuu...

Tänä kesänä saimme viimein mökille uuden huussin. Ekovessa ei ole vielä täysin valmis ja mm. sisätilojen panelointi jätetään ihan suosiolla ensi kesään, mutta tärkeintä onkin se, että huussi on jo nyt käytettävissä.

Olen NIIN tyytyväinen tähän uuteen vessaan... Tässä muutamia kuvia rungon rakennusvaiheista:




Seuraavassa kuvassa vessassa on jo katto ja ulkoverhous paikoillaan sekä ovi pohjamaalattuna. Tämän pidemmälle emme ole rakennusta vielä saaneet, mutta vielä tämän kesän aikana huussi on kyllä tarkoitus maalata - väri on vielä arvoitus... Jokaisella perheenjäsenellä on väristä on näkemyksensä emmekä ole vielä päässeet siitä yksimielisyyteen. Onko ehdotuksia???


Ja tässä yksi kuva huussin sisältä. Kuten sanottu, huussi on vielä kesken, sisäseinät paneloidaan ja huussiin laitetaan pesuallas ja yläpuolelle pieni vesisäiliö (kuvassa tuo sininen pömpeli). Ja tietysti pyyhkeet ym. Kaikki aikanaan...
 

Sen verran olen käsitöitäkin ehtinyt tänä kesänä tekemään, että ompelin mökille pari pientä pyyhettä, ihan vain kangasvarastoani vajentaakseni. Ostin vuosia sitten vohvelikangasta, tarkoituksena oli askarrella niistä lasten kanssa heille omat pyyhkeet. No, sehän sitten jäi. Sinisen vohvelikankaan jämistä syntyivät nämä höpsöt pikkupyyhkeet:
 


Virkkasin lisäksi mökille "vilupeiton". Juhannuksena kävi nimittäin niin, että saunan jälkeen minua paleli kovasti ja ennen nukkumaan menoa laitoin tupaan tulet takkaan. No, kun mies tuli tupaan, hän kauhistui ja totesi, että tupa on kuin sauna, ei hän saa nukuttua. Yö taisi mennäkin miehellä vähän levottomasti, minä sen sijaan nukuin somasti ihanassa lämmössä. Mutta koska haluan tietysti myös mieheni nukkuvan yönsä hyvin, päätin olla lämmittämättä takkaa enää yhtä innokkaasti. Jos paleltaa, vedän päälleni tämän Nalle-langoista virkatun peiton ja niin sopu säilyy:


Loma lähenee jo loppuaan, mutta onneksi kesä ei pääty vielä. Aurinoista elokuuta kaikille!
 

1 kommentti:

  1. Huussistahan tuli kuin leikkimökki ☺ Juu takassa tääläkin on jonku kerran ollut tulet ☺
    Aurinkoa myös Sinun elokuulle ♫☺

    VastaaPoista