Sivun näyttöjä yhteensä

28.7.2017

Rippikortti

Tytär on nyt rippileirillä ja elokuussa meillä vietetään rippijuhlia. Tuskallisen etsinnän jälkeen löytyi mieleinen rippimekko ja uudet kengätkin on tilattu netistä - kaupasta ei löytynyt sopivaa kokoa. Hieman ihmettelen tätä nykyajan muotia, ovatko Vansin tennarit sopivat kengät mekon kanssa pidettäväksi? Mutta juhlat ovat tyttären, eivät minun, ja hän saa pukeutua haluamallaan tavalla. Pääasia, että pukeutuu... :)

Rippilahja on jo mietitty valmiiksi (uusi puhelin) ja eilen illalla askartelin kortin:

 
 
Keijukais-aihe ei ole kovin uskonnollinen, mutta siitä tuli niin oma hento tytär mieleen, että mielestäni se sopii tähän rippikorttiin oikein hyvin, samoin tuo teksti. Ripille pääsyhän on jonkinlainen askel kohti aikuistumista, on aika alkaa levittää niitä omia siipiään ja sitten, jossakin vaiheessa, jättää turvallinen kotipesä ja lehahtaa lentoon, kiitää kohti omia unelmia.
 
Onnea matkaan, rakas tyttäreni!
 


1 kommentti:

  1. Tosi kaunis kortti, herkkä ja tilaisuuteen mitä sopivin. Muoti muuttuu ja vaikuttaa joskus oudoltakin, mutta eiköhän se riitä kun on puhtaat siistit vaatteet, joissa nuori tuntee olonsa kotoisaksi. Mukavia juhlia teille!

    VastaaPoista