Sivun näyttöjä yhteensä

11.12.2018

Niistelyn lomassa...

...olen koettanut puuhailla jotain pientä, koska en jaksa ihan pelkästään vain makoilla. Flunssani siis edelleen jatkuu, luulen, että sain jo uuden taudin viime viikolla alkaneen päälle... En taida mennä töihin vielä huomennakaan. En halua tartuttaa sen enempää raskaana olevaa työkaveriani kuin pahasta astmasta kärsivääkään! Eikä työnteosta muutenkaan tule tässä kunnossa yhtään mitään - pää ei vaan toimi, kun se on täynnä räkää...

Lahjavillapaidan takakappale valmistui ja etukappalettakin olen jo neulonut hieman.


Aloitin myös viimeisiä lahjasukkia. Neulon näitä töitä vuorotellen, koska yksivärisen neulepaidan neulominen on aika puuduttavaa. Välillä on kiva neuloa sukkaa, joka valmistuu huomattavasti nopeammin. Sukissa lankana Drops Fabel ja sukkien koko tulee olemaan 44.

 
Askartelin vielä myös yhden korun, samaa sarjaa edellisten kanssa. Tämä on rannekoru, mustia puuhelmiä ja välissä sinivioletteja helmiä, jotka ovat ehkä muovia, tai sitten jotain muuta... Ostin nuo pienet helmet yli 20 vuotta sitten ja vielä niitä vain riittää!!!


Tässä aikaansaannokset tällä kertaa. Toivon, että pääsen torstaina palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen, pitäisi poniakin päästä liikuttelemaan. Kuumeisena ja nuhaisena se ei oikein ole onnistunut. 

Mukavaa talvi-iltaa kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti