Sivun näyttöjä yhteensä

28.10.2020

Neuleita ja tilkkutöitä lahjalaatikkoon

Käsitöitä on valmistunut aikamoinen määrä nyt kun pihatöitä ei ole sillä tavoin kuin kesällä. Muutama viikko sitten sain valmiiksi lapsen lapaset, koko taisi olla jotain 130 cm? Nämä menevät lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa käyttäjää.



Joulupukin konttiin puolestaan päätyvät nämä miehen kokoa 43 olevat nuottisukat. Näihin on otettu osviittaa käsityölehdestä, osittain olen säveltänyt kuvioita itse. Lankana sekä näissä että lapasissa Seitsemän Veljestä. Ostin sitä jokin aika sitten useita keriä, kun lanka sattui olemaan alennusmyynnissä. 


Olen saanut valmiiksi myös suurimman osan aloittamistani tilkkutöistä. Alla muutama kuva vauvan puna-valkosävyisestä peitosta, annoin tälle peitolle nimeksi Kukkaset. Tämä peitto menee lahjalaatikkoon odottamaan käyttäjää.



Seuraavalle peitolle sen sijaan on jo käyttäjä syntynyt, entinen työparini sai nimittäin äskettäin tyttövauvan. Ompelin peiton äidin väritoiveiden mukaan. Vaaleanpunaista ei tällä kertaa haluttu :). Koska entinen työparini pitää paljon kissoista, on taustakankaana hauska ja värikäs kissakangas. Sieltä tosin löytyy hieman myös sitä vaaleanpunaista, mutta ehkä pieni määrä ei haittaa...




Tällä hetkellä minulla on työn alla tuoppisukat pojalle sekä virkattu loimi koiralle. Myös yksi tilkkupeitto odottelee kasausta ja edelleen kesken on muutama jämälankapeitto sekä villatakki, jonka neulomisen aloitin jo vuosi sitten - toinen hiha on vielä kesken. Aika hyvin kuitenkin olen saanut noita keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi! 

Sisustussuunnittelukoulutus työllistää tällä hetkellä aika lailla. Kotitehtäviä ei tule paljon, mutta ne ovat olleen yllättävänkin vaativia. Viime tunneilla harjoittelimme ScketchUp-ohjelman käyttöä, aluksi se oli todella hankalaa... Mutta nyt kun olen tutustunut ohjelmaan enemmän ja olen saanut harjoitella sen käyttöä kotona kaikessa rauhassa, on piirtäminen alkanut sujua. Se on jopa koukuttavaa... Kun alkuun pääsee, ei millään malttaisi lopettaa!!!

Pääni on täynnä monenlaisia ideoita, niin käsitöihin kuin sisustukseenkin liittyen. Vielä ei kuitenkaan sisustuksen suhteen ole kotona tilanne se, että olisin mieheni kanssa ehtinyt toteuttaa asioita sillä tavoin, että kehtaisin laittaa tänne kuvia. Keittiöstä voisin laittaa, joo, tarkoitus olikin laittaa kuvia keittiöremontin jälkeen (remppa tehtiin jo useampi vuosi sitten), mutta niinpä se vain jäi. Ehkäpä seuraavan postauksen aihe onkin sitten keittiö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti