Sivun näyttöjä yhteensä

26.2.2013

Kirjoneulesukat

Jostain syystä minulla on nyt hirveä halua saada laatikoihin ja kaappeihin kasaantuneet materiaalit käyttöön. Jotenkin tämä ilmiö liittynee kevääseen: tulee halu raivata nurkkia, kunnostaa kotia ja siivota. Kodin kunnostus on alkanut eteisremontilla ja jatkuu pääsiäisen aikaan keittiöremontilla, joten pölyä ja puuhaa tulee riittämään viikoiksi eteenpäin. Remonttien lomassa askartelutarvikkeet, langat, kankaat ym. tulevat saamaan kyytiä. Edellisessä artikkelissani esittelin kortteja, nyt ovat vuorossa neuleet.

Viime vuonna neuloin urakalla pois Seitsemän Veljestä-lankoja. Tein niistä mm. kynsikkäitä, joista on kuvia vanhassa blogissani. Nyt on Nalle-lankojen vuoro. Neuloin langoista tyttärelle valkoisen joustinneulepipon (jota en ehtinyt kuvata, kun se jo katosi tyttären kätköihin) sekä kirjoneulesukat:

Seuraavaksi neulon jäljelle jääneistä langoista ainakin villapaidan nuoremmalle pojalleni. Olen suunnitellut myös neuletakkia puolivuotiaalle kummitytölleni. Näistä tulee kuvia myöhemmin, jahka neuleet valmistuvat.

Vanhasta blogistani sen verran, että sekin näyttää nyt jälleen toimivan. Kahta blogia en kuitenkaan jaksa päivittää. Kävin sen verran muokkaamassa Amalian ateljeeta, että muutin hieman blogin ulkoasua mieleisempään suuntaan. Uusia päivityksiä sinne ei kuitenkaan näillä näkymin ole tulossa, koska kahden blogin pitämisessä en omalla kohdallani tosiaankaan näe mieltä.

Mielenkiinnolla odotan, kuinka moni entisen blogini lukijoista löytää Tuulenpesään. Olen jättänyt vanhaan blogiini nyt tiedon siitä, että minulla on toinen blogi bloggerin puolella. Jätin tarkoituksella osoitteen mainitsematta. Etsivä löytää, jos on löytääkseen... Olen kertonut vanhasta blogistani liian monille ihmisille enkä halua heistä aivan kaikkien löytävän Tuulenpesään. Sananvapaus kärsii siitä liikaa, samoin yksityisyyteni. Aivan kaikkien satunnaistan tuttavien, työkavereiden ym. ei tarvitse tietää, mitä päässäni liikkuu ja mitä vapaa-ajallani touhuan.

Mutta koska kyseessä on julkinen blogi, ovat lukijat totta kai tervetulleita jakamaan ajatuksia asioista, joista kirjoittelen. Myös asialliset kommentit ovat tervetulleita! Jätäthän siis merkin itsestäni,  kun olet vieraillut täällä.

5 kommenttia:

 1. Heipsan,

  kyllähän minä tämän sinun blogisi olin jo löytänyt ja linkinkin omaani muuttanut.
  Mukavaa kevään jatkoa.

  Kirsi "puoliksi-suunniteltu"

  VastaaPoista
 2. Keväisen aurinkoiset sukat :)

  VastaaPoista
 3. Kommenttisi myötä tänne uuteen blogiisi löysin:)
  Kauniin raikkaat sukat.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Kiva jos Vuodatus toimii. En ole omaani siellä käynyt katsastamassa, mutta tein ison työn laittaessani vanhoja kuvia takaisin, joten toivoisin että ne siellä nyt olisivat tallella.

  VastaaPoista
 5. Löysinpä vihdoin tänne! Blogisi oli minulle viime keväänä korvaamaton tietolähde. Muutenkin kiva tietää, mitä siellä päin tapahtuu. t. Iiris

  VastaaPoista