Sivun näyttöjä yhteensä

9.2.2013

Uuden ajan alku

Aloitan bloggaamisen uudelleen tämän uuden blogin myötä. Aiemmin minulla oli blogi Vuodatuksessa. Kestin sen, kun osa blogini kuvista katosi Vuodatuksen ongelmien vuoksi. Palautin kaikki ne kuvat, jotka oli mahdollista palauttaa ja odotin Vuodatuksen uudistusta valmiina jatkamaan bloginpitoa Vuodatuksen puolella. Blogin ulkoasun täydellinen muodonmuutos uudistuksen yhteydessä sai iuitenkin mieleni muuttumaan. En jaksanut ryhtyä enää korjailemaan kolhuja kokenutta, raiskattua blogiani, vaan päätin aloittaa puhtaalta pöydältä täällä Bloggerin puolella. Samalla yritän aloittaa uuden jakson elämässäni. Koin viime keväänä raskaan menetyksen, kun minulle tärkeä ja läheinen ihminen siirtyi varjojen maahan. Surusta on ollut vaikeaa päästä yli ja yhä se mukanani kulkee. Nyt aion kuitenkin suunnata katseen kohti tulevaisuutta ja päästä ylös mustasta murheen virrasta, jossa olen kuluneet kuukaudet vaeltanut.

Uuden blogini ulkoasu on vielä keskeneräinen. Vie aikaa, ennen kuin opin  muokkaamaan blogia täällä Bloggerin puolella. On kuitenkin mielekkäämpää harjoitella uutta täysin uuden blogin kanssa, kuin yrittää korjata vanhaa. Vanha blogini on yhä olemassa, mutta en laita tähän linkkiä sinne. Koen, että se ei ole tarpeen, koska vanha blogini on joka tapauksessa menneen talven lumia.

Mieheni lisäksi olen kertonut uudesta blogistani vain yhdelle hyvälle ystävälleni, eikä hänkään tiedä blogistani kuin nimen. Jos muut ystäväni tänne löytävät, niin mikäs siinä. Tällä kertaa aion kuitenkin kertoa blogistani vain hyvin valikoidulle joukolle. Työkaverit ja muuta vähemmän tärkeät tuttavuudet eivät pääse tätä asiaa tällä kertaa kanssani jakamaan. Haluan pysytellä nimimerkkini takana, Amaliana, Tuulenpesän tuuliviirinä, boheemina luonnontieteilijänä.

Sinulle, joka olet nyt eksynyt blogiini, toivotan kaikkea hyvää. Tule toistekin käymään.


1 kommentti:

  1. Onnea ja iloa uuden blogisi parissa! Aurinko valaisee taivasta jo aika ajoin, ja valoisuus lisääntyy vuorokaudessa. Niin se uusi kevät kohta koittaa ja jättää talven taakseen. Yhdessä eteenpäin!

    VastaaPoista