Sivun näyttöjä yhteensä

7.10.2014

Heppakortteja

Työpöytääni siivotessani löysin vanhan kalenterin, jossa oli kuvia hevosista. Koska en raaskinut heittää kauniita heppakuvia paperinkeräykseen, päätin tehdä osasta kortteja. Niitä syntyikin sitten aika monta... Tässäpä kuvia:Kuten huomaatte, joukkoon mahtui muutama jouluinenkin kortti. Sattui sopivasti olemaan muutama tuollainen talvinen heppakuva, siitähän se inspiraatio joulukorttien tekoon tuli. Muuten se ei kyllä vielä tässä vaiheessa syksyä oikein innosta.

Tämä viimeinen kortti ei ole heppakortti, vaan otukset kortissa ovat olevinaan flamingoja. Lintujen malli on saatu askartelulehdestä, jonka ostin kauan sitten.
Olen ollut pari päivää kotona flunssaista lasta hoitamassa, siinä syy, miksi yllättäen on löytynyt aikaa askarteluun! Huomenna menen taas töihin ja tenavan kanssa kotiin jää mies, joka itsekin valitteli aamulla kurkkukipua. Oi voi tätä flunssa-aikaa... Jos huonosti käy, olemme syyslomalla sairaana koko porukka. Mutta sille ei voi mitään ja turhapa sitäkään on etukäteen murehtia!

Ulkona niin ihanasti pilkistelee aurinko pilvien lomasta... :)

2 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja☺
  Toivottavasti flunssat pian paranee ☺☺

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivoja heppajuttuja :)
  Hyvä kun et heittänyt niitä pois.
  Kihlakorttikin on kaunis !

  VastaaPoista