Sivun näyttöjä yhteensä

3.1.2015

Lomailua

Nyt on joulu ja uusivuosi jälleen juhlittu ja hyvä niin. Odotan aina innolla juhlapyhiä, mutta sitten olen hyvilläni, kun niistä on taas päästy! Paluu arkeen tuntuu hyvältä.

Jouluna tuli syötyä ja nukuttua. En tiedä mistä sitä unta oikein riittikin, mutta neljä päivää meni ihan vain loikoillessa. Kaipa se tuli tarpeeseen. Sen jälkeen alkoi olla sellainen olo, että nyt on taas tehtävä jotakin. Tuli pakottava tarve LIIKKUA... Lenkeillä olemmekin jälleen miehen kanssa käyneet, Herra C:n jalan parannuttua. Ja mukavalta se on tuntunut, mutta pelkkä koirien kanssa löntystely ei toki riitä. Liikuntaa pitäisi harrastaa paljon, paljon enemmän, varsinkin niska-hartia-jumppaa pitäisi tehdä päivittäin. Muuten tulee päänsärkyä ja kaikenlaista selkäkipua.

Käsityö- ja askartelurintamalla on ollut hiljaista viime viikkoina. Sen sijaan olen tuherrellut pastelliväreillä, tuotoksia voi käydä katsomassa Amalian ateljeessa. Ja sinnehän pääsee napsauttamalla tässä blogissa olevaa kissamaalausta. Amalian ateljeessa ei käy paljon vierailijoita ja olisin kovasti kiitollinen kommenteista ja palautteista - kaikista ajatuksista, joita maalaukseni herättävät.

Pitemmittä puheitta toivotan kaikille lukijoille mukavaa alkanutta vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti