Sivun näyttöjä yhteensä

15.12.2014

Ainukan nukkekotivaihto

Ainukan Aino järjesti taannoin kapiokirstu-aiheisen nukkekotivaihdon. Minä vaihdoin kapiokirstut Ainon itsensä kanssa ja lähetin hänelle paketin, jossa oli puinen kirstu ja sen sisällä virkattu pikkuliina, patalappu, vauvan peitto ja nimikoitu pyyhe.

Tässä kuvia:En ole pitkään aikaan näperrellyt minijuttuja, joten näiden tekstiilien valmistaminen ei sujunut ihan niin näppärästi kuin olisin halunnut. Oli myös hirvittävän vaikeaa keksiä, mitä kapiokirstuun voisi laittaa, koska kirstun koko oli rajallinen ja omat taitoni myös. Mutta Aino ilmoitti olevansa tyytyväinen lähetykseen ja se on pääasia. Minäkin olin hyvin tyytyväinen Ainolta saamaani runsaaseen pakettiin - sen rinnalla oma lähetykseni tuntui hyvin vaatimattomalta...

Aino lähetti minulle erikoisen, pahvista valmistetun kapiokirstun, johon ihastuin kyllä heti! Ja arkun sisältä löytyi vaikka mikä! Tässäpä kuvia:


Lisäksi paketissa oli mukana kaunis paketti, josta löytyi puurokupit ja -lusikat.

Kaikille näille ihanille tavaroille piti tietenkin löytää paikka nukkekodeista. Arkku päätyi Villa Kumpulan makuuhuoneeseen äiti-Annan kapiokirstuksi:Villa Kumpulan keittiön ikkunoissa ei ole ollut verhoja pitkään aikaan, nyt ripustin toiseen ikkunaan Ainon lähettämän pitsikapan.
Matto päätyi Susivuoren mökkiin Justiinan makuukamariin ja puurokupit Justiinan ja Eemelin ruokapöytään.


Tavaroita aikani aseteltuani päätin laittaa Justiinalle ja Eemelille myös joulukuusen... Villa Kumpulaan tuo kuusi ei mahdukaan, pitäisi hankkia sinne pienempi.  
Mutta missä ovat kaikki lahjat, ihmettelevät Eemelin lemmikkipuput...

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia ja mielenkiintoisia pikku asumuksia. Kuinka hauskaa, että löysit pitsikapalleni noin viehättävän ikkunan.

    VastaaPoista