Sivun näyttöjä yhteensä

28.2.2015

Pussukoita, pussukoita

Pussukka-innostus jatkuu. Olen ommellut niin paljon parin viimeisen viikon aikana, että nilkkani kipeytyi - aivan uskomatonta. Aion kuitenkin ommella pussukoita vielä lisääkin, kunhan saan ostettua lisää sopivan pituisia vetoketjuja.

Ehdoton suosikkini on tämä punavihreä pussukka, joka päätyi omaan käyttöön:Keltaisen kirjavat tilkkupussukat ovat vähän pienempiä ja päätynevät lahjaksi jossain vaiheessa:
4


Tämä tyttömäinen pussukka lähtee lahjaksi kummitytölle sitten kun hänellä koettaa taas syntymäpäivän aikaOnneksi ei ole enempää kuvia siirrettäväksi blogiin tällä kertaa, koska tietokone toimii nyt äärimmäisen huonosti...

Maanantaina menen töihin yli kahden viikon loman jälkeen. Saapa nähdä, kuinka sitä arjen pyöritystä taas jaksaa. Pitäisi jaksaa, jaksavathan muutkin - miksen sitten minä? Täytyy yrittää levätä riittävästi ja olla ottamatta stressiä ihan joka asiasta. Ja toivoa, että niska ja hartiat kestävät taas työntekoa. Olen tähän asti tehnyt niska-hartia-jumppaa 3 kg:n painoilla, nyt ostin 5 kg:n painot ja alan harjoitella niillä. Jumpasta on ollut paljon apua selkävaivojen kanssa. Suosittelen lämpimästi muillekin hartiasäryistä kärsiville!

Nyt jatkan soittoharjoituksia. Hankin jo vuosia sitten itselleni alttonokkahuilun, jossa on kaksi oktaavia eli vähän enemmän kuin perinteisessä "koulunokkahuilussa". Otteet ovat alttonokkiksessa erilaiset, joten niitä täytyy harjoitella. Muuten se on suhteellisen helppo soitin. Korkeimmat äänet tuottavat välillä vaikeuksia, mutta harjoitus tekee mestareita... Nokkahuilu oli kuulemma joskus muinoin suosittukin soitin. Sen jälkeen se vaipui unholaan mutta nyt se ilmeisesti tekee tuloaan jälleen. Hyvä niin, koska se on vallan mainio soitin! Edullinen, kevyt kuljettaa ja helppo soittaa - voiko parempaa ollakaan? Äänikin on kaunis.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpas kauniin värisiä pussukoita ja nuo raitakissat ovan niiin ihastuttavat.

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka kauniita pussukoita.

    VastaaPoista