Sivun näyttöjä yhteensä

16.6.2015

Kesäfiiliksiä

Vaikka välillä tuulee ja sataa rajustikin, niin onhan nyt kuitenkin kesä ja linnuilla pesä! Kukat ainakin kukkivat kauniisti niin minipuutarhassa kuin vähän isommassakin - ja koirat nauttivat auringosta aina kun se vain suostuu vähän vilahtamaan...Minä myös!

Minipuutarhastani sen verran, että en olisi uskonut, että hietikolta kaivamani pikkuinen orvokki kukkii vielä jonakin päivänä näin kauniisti:Kesäkukkiakin sain laiteltua kuistille, vaikka viileää on ollutkin. Kahvittelu kuistilla on kuitenkin vielä toistaiseksi jäänyt haaveeksi - sitä odotellessa täytyy tyytyä nauttimaan kesäkukkien kauneudesta muuten vain!


Perennat ovat tänä vuonna olleet harvinaisen komeita, kiitos viileiden kelien, jotka eivät ole kuivattaneet kasvustoja. Yhdessä kuvassa näkyvä vaaleanpunainen loistosalvia ei ole vielä aivan vauhtiin päässyt, sillä se on vasta istutettu penkkiin, mutta muut perennakasvustot kyllä rehottavat.

Ja kuten sanottu, koirat nauttivat kesästä... Varsinkin neiti E! Ruohoa on kiva nassuttaa ja piehtarointia nurmella ei voita mikään...Aurinkoista juhannusta kaikille - toivotaan, että säät lämpenevät! Ja muistakaa hyvät ihmiset käyttää niitä pelastusliivejä, kun lähdette vesille... 
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti