Sivun näyttöjä yhteensä

26.4.2017

Tyttöset

Tyttöset, eli pienet mollamaijat (pituus noin 15 cm), saivat viimein vaatteet ylleen. Ompelin nämä pikkuiset jo ennen joulua, mutta vaatteiden teko jäi. Motivaatio hävisi kesken kaiken kun ymmärsin, että ei minulla näillekään tekeleille ole mitään järkevää käyttöä. No voihan ne toki antaa jollekin pienelle tytölle lahjaksi, jos kelpaavat. Oma tyttöni on jo 15-vuotias, enkä ole oikein tietoinen enää siitä, millaisista leluista alle kouluikäiset tyttöset tykkäävät.


Mollat saivat siis mekkonsa ja pöksynsä (joita ei kuvassa näy mekkojen alta), joten yksi keskeneräinen käsityöprojekti on taas saatettu loppuun. Keskeneräisiä on vielä useita ja uusiakin on tullut aloitettua... Eksyin siis jälleen omille poluilleni. Sorruin jopa ostamaan muutamia uusia palakankaita Eurokankaasta... Niille tosin löytyi heti käyttöä, mutta siitä myöhemmin.

Tällä hetkellä työn alla on tilkkutäkki tyttärelle. Kun se on valmis, olen tehnyt täkit jokaiselle lapselleni. Onpahan sitten jokaisella jokin muisto käsitöitä värkkäävästä äidistä. Nuorimmainen käyttää täkkiään ahkerasti nukkumalla sen alla melkein joka yö... :)

Tilkkutäkki-projektin jälkeen pidän ehkä taukoa ompeluhommista. Siis EHKÄ. Pihatyötkin nimittäin houkuttelevat... Samoin mielessä on yksi nukkekotijuttuihin liittyvä askarteluprojekti, jota haluaisin aloitella. Ideointi on vielä vähän kesken. Tarkoitus olisi tehdä lyhdyn sisään huone, mutta en ole vielä päättänyt, tuleeko siitä teinitytön romanttinen kamari vai leikkimökki Villa Kumpulan muksuille. Todennäköisesti teinityttö Katariina saa lyhdystä majapaikan itselleen.

Kevät on piristänyt minua huomattavasti. Kärsin selvästi jonkinlaisesta kaamosmasennuksesta tai -väsymyksestä, koska valon lisääntyessä aktiivisuuskin kasvaa. Viikonloppunakin tuli puuhattua vaikka mitä, kun oli kaunista ja aurinkoista. Olin ihan pihalla koko viikonlopun! Mökilläkin pääsimme käymään. Nyt takatalvi on taas riesana, mutta ehkäpä se kesä sieltä vielä tulee. Odotan innolla, että pääsen taas multahommiin ja muihinkin pihatöihin.

Aurinkoista kevättä!

2 kommenttia:

  1. Onpa nätit tyttöset ☺
    Meillä ei tietoakaan pihatöihin, lunta monta senttiä satoi eilen ja koko yön ja vielä tämän päivän ☺
    Mukavaa keskiviikkoa Sinulle ♫

    VastaaPoista
  2. Suloisia kaveruksia! Takatalvi on täälläkin, mutta kuten tiedämme, mikään tässä maailmassa ei ole pysyvää!

    VastaaPoista