Sivun näyttöjä yhteensä

11.11.2017

Kortteja ja kaamosväsymystä

Kortteja on syntynyt lisää; sekä joulukortteja että pari muutakin. Tänä vuonna en aio niitä enempää sitten tehdäkään, ainakaan joulukortteja. Kiintiö on siltä osin täynnä. Välillä on tehtävä jotain muuta. Jouluinen miniatyyriasetelma kynttilälyhtyyn olisi houkutteleva projekti, kun vain saisin sen aloitettua. Aluksi olisi värkättävä talvisia vaatteita Villa Kumpulan asukkaille, joista ainakin kaksi osallistuu suunnittelemaani asetelmaan... Ja minivaatteiden tekohan on hyvin tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa, kaamosväsymyksen kourissa se ei välttämättä onnistu. Jos nyt saan aikaiseksi aloittaa asetelman, niin ehkä sitten aluksi yritän huovuttaa Villa Kumpulan kaksosille Millalle ja Karoliinalle huopatöppöset... En tiedä miten se onnistuu, mutta kokeilen.

Niin, se jokavuotinen kaamosväsymys on taas täällä. Aamusta iltaan nukuttaa, kuljen kuin sumussa niin arjet kuin pyhätkin. Aina on pimeää, kylmää ja märkää eikä mikään erityisemmin innosta. Tulisi edes sitä lunta, mutta ei. Koiran kanssa lenkkeily tuntuu pakkopullalta ja poninkin kanssa ovat sukset menneet vähän ristiin... Se kyllä korjaantuu taas, kunhan panostan asiaan vähän enemmän, mutta työtähän se toki vaatii. Ja nyt ei millään riittäisi energiaa yhtään mihinkään ylimääräiseen... Oi voi.

Mutta joulukortit on nyt kuitenkin tehty ja se oli ihan hauskaa puuhaa. Tässäpä näitä kortteja taas, joukossa yksi synttärikortti ja muutama uudenvuodenkortti niille, jotka eivät joulua vietä. Talven jatkoja kaikille!
 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä kortteja, näiden tekemiseen on jo mennyt jonkin verran aikaakin, on sen verran paljon tullut valmista jälkeä. Pimeys väsyttää yhtä jos toistakin.

    VastaaPoista
  2. Kortit ovat todella kauniit! Sulla on hyvä silmä ja hyvä käsi :-)

    VastaaPoista