Sivun näyttöjä yhteensä

6.6.2018

Helteinen toukokuu

Toukokuu oli helteinen, kuten kaikki tietävät, eikä sisällä nököttäminen juuri houkutellut. Oli kiva nauttia auringosta ja lämmöstä ulkosalla, ainakin niin pitkään kunnes itikat alkoivat inistä korvan juuressa... Kylläpä niitä riittikin! Nyt ne ovat onneksi taas hieman vähentyneet, kun sää viileni.

Toukokuussa tuli siis touhuiltua pihalla. Koristealtaan vieressä oleva osa laatoitusta on ollut pitkään kurjassa kunnossa. Muurahaiset olivat tehneet pesiään laattojen alle, laatat irvistelivät eri suuntiin varsinkin aivan altaan vieressä ja lisäksi laattojen välissä kasvoi rikkaruohoja. Laatoitus oli myös hyvin epätasainen, joten laatoituksen päällä olevat korituolit keikkuivat miten sattuu. Niinpä päätin korjata laatoituksen ja korvata aivan altaan vieressä olleet laatat soralla. Tapani mukaan en muistanut ottaa kuvaa lähtötilanteesta, niinpä alla olevat kuvat on otettu siinä vaiheessa kun olin jo ehtinyt purkaa laatoitusta ja korjatakin siitä osan:Kaksi hikistä iltaa tein töitä. Oli kuuma, välillä oli pakko istahtaa, kun silmissä musteni ja juomassa oli käytävä yhtenään. Mutta valmista tuli ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen! Patoihin ostin myöhemmin kesäkukkia, nyt niitä ei vielä kuvissa näy.
Juuri muuta en sitten toukokuussa aikaiseksi saanutkaan, ellei oteta lukuun pihan hoitoa ja omenapuun kantoon neulomiani neulegraffiteja, joista en tietenkään ole vielä muistanut ottaa kuvaa... Esimiehellemme sain tehtyä kiitoskortin, sillä työelämän muutokset ovat edenneet, toimitila vaihtunut, samoin lähiesimies. Kortti otettiin kiitollisuudella vastaan kukkasen kera.


Muuten ei luovuus juurikaan ole kukkinut, sillä helle ja muutokset töissä ovat vieneet voimia. Hevosta olen koettanut liikuttaa ja pihatöitä tehdä. Paremmin sitä jaksaisi, jos saisi yönsä nukuttua, mutta aina on jotain esteitä: on stressiä, lihassärkyä, itikoita, liian kuuma, janottaa, on levottomat jalat... Oi voi. 

Mutta nyt aion hemmotella itseäni. Menen saunaan, värjään tukkani siniseksi, otan jalkakylvyn ja raspaan kovettumat hevon kuuseen, lakkaan varpaankynteni uudelleen ja sitten toivon mukaan nukun ensi yöni hyvin! Asioista stressaaminen on nimittäin turhaa, töissäkin muutokset menivät loppupelissä oikein hyvin ja olen viihtynyt uudessa paikassa ja uusien työkavereidenkin kanssa olen tullut hyvin toimeen. Tällä hetkellä mikään ei ahdista eikä huoleta. Se on harvinainen olotila, luulisi siis, että unikin tulisi...! 

Sitä ja luovuuden puuskia odotellessa hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti