Sivun näyttöjä yhteensä

1.5.2018

Sisustusta, virkkausta ja vino pino kortteja

Pojan uudistetussa huoneessa oli aiemmin valkoinen seinähylly, jota poika ei enää huoneeseensa remontin jälkeen halunnut. Hylly olisi kelvannut minulle hyvin valkoisenakin, mutta se oli aika nuhraantunut. Varsinkin oksankohdat olivat ikävällä tavalla kellastuneet.



Päätin siis käsitellä hyllykön uudelleen. Minulla oli vielä jäljellä ruskeaa liitumaalia, ostin sen kaveriksi mustaa ja sekoitin niitä sitten keskenään. Lopputulos ei ollut ihan sitä mitä olin alunperin ajatellut, mutta ei se mitään, olen silti hyvin tyytyväinen hyllykköön. Se löysi paikkansa yläkertaan menevien portaiden päästä. Hyllyssä olevat valokuvat ovat luonnollisesti normaalisti toisin päin... En halunnut julkaista lasten vauvakuvia ym. blogissani ja siksi käänsin kuvat noin.


Tumma hylly sopii mielestäni hyvin vaalealle seinälle, paremmin kuin valkoinen. Kontrastia pitää olla! 

Sukkien ja lapasten neulominen alkoi kyllästyttää, joten iltapuhteina tein loppuun jämälankaprojektini, isoäidin neliöistä kootun vauvan peiton. Työkaverini odottaa vauvaa, joten ehkä tämä peitto päätyy hänen pienokaiselleen, tai sitten jollekin toiselle. Aika näyttää.

 
Jämälankaprojekteja on kyllä mukava tehdä... Tuskin maltan odottaa, että pääsen tekemään seuraavaa! 

Onnittelukorteista oli pulaa, joten niitäkin on tullut tässä kevään korvalla väsättyä. Alla tuotoksia:















Nyt työn alla on neulepaita pojalle alpakka-langasta (se on ihanan pehmeää...) ja suunnitteilla tilkkulaukku kummitytölle. Aurinkoiset päivät ovat houkutelleet pihalle haravan varteen ja kukkapenkkejä kuopsuttamaan, joten käsityöt eivät juuri ole edistyneet. Mutta mikäpä kiire niillä onkaan. Nyt ulkona sataa vaihteeksi vettä, joten voin hyvällä omalla tunnolla keskittyä sisähommiin.

1 kommentti:

  1. Kivan näköinen peitto valmistui jämälankaprojektina, hieno! Ja kauniita kortteja olet askarrellut vinon pinon. Kortteja on mukava tehdä.

    VastaaPoista