Sivun näyttöjä yhteensä

2.7.2020

Näpertelyä ja askartelua

Iltaisin on tullut näperreltyä kaikenlaista pientä sälää nukkekoteihin. Tein myös pitkästä aikaa yhden kortin, kun työkaveri sai tyttövauvan. Kortista tuli tällainen:

 
Kortin sisälle löysin netistä kivan runonpätkän:
 
"Hiukkasista elämän
on suuret ihmeet luotu,
lahja kaikkein arvokkain
on iloksenne suotu."
 
Muut askartelu ovat liittyneet puhtaasti nukkekoteihin. Sain Villa Kumpulan makuuhuoneen uudistuksen loppuun, alla kuvia lopputuloksesta. Ylimmässä kuvassa näkyy hylly, jonka pihistin Susivuoren mökistä. Maalasin sen valkoiseksi ja laitoin vielä takaseinälle hempeää paperia lisäämään romanttista tunnelmaa (omaan kotiini en vaaleanpunaista juuri huoli...). Asettelin hyllylle kirjoja ja muutamia koriste-esineitä. Lisääkin mahtuisi.
 

Seinälle laitoin maisemataulun. Kehys on ostettu valmiina, kuva on printattu netistä, vedetty lakkaa päälle ja liimattu kehyksiin.



 
Vaatekaapin maalasin osittain uudelleen. Ovissa ja laatikossa oli alun perin vihreää ja valkoista, maalasin ne ruskeiksi ja hinkkasin hieman hiontapaperilla, jotta saisin aikaan kulahtaneen vaikutelman. Mielestäni tässä onnistuin. Omaankin kotiini kelpaisi tämmöinen kaappi...


 
Alla vielä yleiskuva koko makuuhuoneesta. Nuo vähän käpristyneet matot pitäisi ehkä silittää... No, jonakin päivänä teen sen.
 
Seuraavaksi laitan uuteen uskoon Villa Kumpulan olohuoneen. Muutamia juttuja olen sinne jo laitellutkin, laittelen kuvia myöhemmin.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti