Sivun näyttöjä yhteensä

1.9.2013

Muutoksia Villa Kumpulassa

Nukkekotiharrastukseni on ollut pitkään jäissä, mutta eräänä päivänä innostuin laittamaan Villa Kumpulan vinttihuoneen lattian uuteen uskoon. Lattia oli aiemmin pinnoitettu puukuvioisella paperilla, mutta jostain syystä paperi oli alkanut kupruilla ja se häiritsi minua siinä määrin, että revin paperin irti. Koska paperi oli ollut alkuperäisessä lattiassa kiinni kaksipuoleisella teipillä, luulin paperin lähtevän irti helposti. No, toisin kävi. Sain kyllä paperin pois, mutta samalla alkuperäisestä, ihan kauniista ja siististä lattiasta lähti pinnoitetta irti. Miksi ihmeessä aluperinkään olin mennyt päällystämään tuota lattiaa??? Sitä sietää miettiä, vaikka jälkiviisaus onkin turhaa.

No, lattia oli siis kauhean näköinen, joten se piti pinnoittaa uudelleen. Koska en parempaakaan keksinyt, leikkasin uuden "muovimaton" Tiimarista ostetusta askartelukartongista. Lopputulos on nähtävillä:
Lattian kuosi on ihan ok ja sointuu mielestäni tapetteihin. Se jäi hieman harmittamaan, että en saanut lattiaa tehtyä yhtenäisestä palasesta, koska kartongin koko ei riittänyt. Niinpä lattia on nyt askarreltu paloista ja saumat hieman irvistelevät. Suurin osa niistä jää kuitenkin mattojen, huonekalujen ym. alle.

Isä-Antti on juuri käynyt kylvyssä ja istuskelee nyt keinutuolissa vahtien perheen kuopusta, Kalle Viljamia. Samalla hän miettii, pitäisikö makuuhuone siirtää tänne vinttiin ja työhuone makuuhuoneen paikalle - olisihan se vauvanhoito paljon helpompaa, jos vinttihuoneen vieressä oleva kylpyhuone olisi makuuhuoneen lähellä.

Äiti-Anna pötköttelee makuuhuoneessa ja ajattelee samaa asiaa...

Tuumasta toimeen! Suit sait sukkelaan makuuhuoneen kalusteet on siirretty vinttihuoneeseen ja työhuoneen kalusteet ja vähän uusiakin kalusteita entiseen makuuhuoneeseen. Vaatekaappi ei vinttihuoneeseen oikein suosiolla mahtunut, joten sinnekin on hankittava uusia kalusteita, jotta Anna ja Antti saavat vaatesäilytyksensä kuntoon!

Tässä kuva uudesta makuuhuoneesta:
Anna ja Antti ovat kuin vastanaineet konsanaan, vaikka ovat jo kolmen lapsen vanhempia!

Kalle Viljami on kovasti isänsä näköinen, vai mitä?
Työhuone on tällä hetkellä tämän näköinen:

Villa Kumpulan sisustustyöt jatkuvat yhä. Talosta puuttuu paljon pientä irtaimistoa, keittiö on vielä keskeneräinen jne. Pikku hiljaa Annan, Antin, Kalle Viljamin, Millan, Karoliinan ja lukuisten koirien ja kissojen koti valmistuu. Siinä samalla oma mieleni lepää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti