Sivun näyttöjä yhteensä

15.12.2014

Sitä sun tätä

Viime aikoina olen puuhaillut yhtä sun toista ja saanut aikaiseksi sitä sun tätä. Esimerkiksi nämä neulahuovutetut koristeet ikkunaan:

Jostain kumman syystä olen ollut viime aikoina erityisen innokas ripustelemaan ikkunoihin kaikenlaisia koristeita... Mikä lie villitys sekin!

Tyttären koulussa on joulumyyjäiset ja askartelimme sinne muutamia korvakoruja. Tytär suunnitteli ja minä toteutin:


Lisäksi olen neulonut ahkerasti kaikenlaista. Miehen sukulaispojan perheeseen syntyy piakkoin toinen pienokainen ja tulokkaalle neuloin lapaset, sukat ja neuletakin. Lanka on Novitan Ipana-lankaa, pehmoista akryyliä, joka ei kutita. Ohjeita neuleisiin löytyi sekä netistä että Novitan lehdistä.

2-vuotiaalle tulevalle isoveljelle neuloin joulupakettiin yöpuvun kaveriksi hiirilapaset. Lapaset on tehty kaapista löytyneistä Nalle-langan jämistä peruslapasen ohjeella, koristelut ovat omaa designia. Näistä tuli mielestäni aika kivat, tämmöisiä hiirulaisia voisi tehdä enemmänkin...
Tuikuille ei ole koskaan ollut meillä oikein hyvää säilytyspaikkaa, joten ostin kaupasta turkoosin lasipurkin ja tuunasin sen tarroin ja nauhoin tuikkupurkiksi. Purkille löytyi paikka olohuoneen hyllystä. Velipojalle ja hänen vaimolleen lähti lahjaksi samantyylinen purnukka, täynnä tuikkuja tietenkin...


Yhden baskerinkin olen kaiken muun touhun keskellä neulonut, mutta siitäpä en laitakaan tähän kuvaan, ettei muuan iäkkäämpi rouva näe tekelettä ennen aikojaan... Nyt on onneksi kaikki lahjaneuleet tehty ja loput lahjat ostetaan valmiina kaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti