Sivun näyttöjä yhteensä

2.7.2015

Kortteja

Tulevaan kesäiseen juhlaan liittyen askartelin muutamia kortteja. Tässä pari esimerkkiä kutsukorteista, joista suurin osa on jo lähtenyt maailmalle:


Rippikoulun suorittaneelle värkkäsin onnittelukortin jo etukäteen, ettei sitten tule kiire sen tekemisessä. Tulikohan tästä hieman synkkä sävyiltään, mitä mieltä olette? En halunnut tehdä liian hempeää korttia, koska kortti on tarkoitettu pojalle. Voi olla, että teen vielä toisen kortin, jos tämän väritys alkaa liikaa askarruttaa.

Nyt vain sitten odotellaan vastauksia kutsuihin ja toivotaan, että teini saa oikeasti rippikoulunsa suoritettua... Leiri on vielä edessä ja muutama kirkkokäyntikin puuttuu. Pojat ovat kuulemma suunnitelleet karkaamista leiriltä yöaikaan, toivottavasti tämä suunnitelma ei kuitenkaan toteudu, etteivät nuoret lennä leiriltä ulos. Meidän teinin ollessa kyseessä ihan mitä tahansa voi tapahtua... Elämme siis jännittäviä aikoja.

Mielenkiintoista on tämä äidin elämä, aika ajoin. Ja toisinaan myös aika raskasta. Silti en ole hetkeäkään katunut sitä, että tulin hankkineeksi lapsia.

Rippikorttiin aion laittaa seuraavanlaisen tekstim:

Et voi nähdä rakkautta, mutta voit tuntea sen lämmön.
Et voi nähdä Jumalaa, mutta voit nähdä hänen luomistyönsä.
Se, että jotakin ei näe, ei tarkoita sitä, etteikö se olisi olemassa.

Muita kesäjuhlia ei sitten enää olekaan tulossa, mutta johan tässä onkin vietetty yhdet valmistujaiset, yhdet häät ja yhdet hautajaisest. Kummitytön syntymäpäivät tosin ovat nyt heinäkuussa, juhlahan sekin toki on. Siis eipä muuta kuin onnittelukorttia värkkäämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti