Sivun näyttöjä yhteensä

3.12.2017

Kaikenlaista tuusailua

Viime aikoina on tullut värkättyä monenlaista. Projekteja on kesken ja mielessä liikaakin; joulu lähestyy ja pahoin pelkään, että jouluvalmistelujen kanssa tulee vielä kiire... Pääni ei tänä(kään) vuonna pysy oikein nopeasti kulkevan ajan perässä. Vaikka on jo joulukuu, niin mieli on yhä loka-marraskuussa.

Jotain on kuitenkin saatu valmiiksikin. Saimme lyhyellä varoitusajalla kutsun serkkuni syntymäpäiville ja pikaisesti väsäsin hänelle syntymäpäiväkortin:

Sain myös Anna-nuken vaatetuksen lähes valmiiksi, vain villatakki enää puuttuu. Sekin on jo työn alla ja valmistuu aikanaan. Minikokoisia tonttulakkeja tuli myös ommeltua, nyt saa koko Villa Kumpulan perhe Kalle-vauvaa lukuun ottamatta tonttuilla: 


 Lisäksi olen ommellut muutaman lahjakassin vanhasta joulupöytäliinasta. Kasseja on tarkoitus tehdä niin monta kuin isosta pöytäliinasta niitä saa. Tässä muutama malliksi:


Keskeneräisiä töitä ja ideoita on tosiaan nyt paljon. Ja ennen joulua pitäisi olla monenlaista valmiina... Voi voi. Onneksi minulla on tulevalla viikolla muutama vapaapäivä. Saan tehtyä joulusiivoukset ja toivon mukaan leivottua jotain myös. Kun ne hommat on tehty, voin (ehkä) keskittyä rauhassa tuusailuun...

1 kommentti:

  1. Joulu tulee vuosi vuodelta aikaisemmin, siltä ainakin tuntuu. Toivottavasti et kuitenkaan liikaa stressaa jouluvalmistelujen kanssa. Kiva idea tehdä kasseja vanhoista joululiinoista.

    VastaaPoista