Sivun näyttöjä yhteensä

27.8.2016

Laidunkausi lähenee loppuaan

Keskiviikkona on taas aika siirtää hepat pois laitumelta talliin ja tarhoille. Omalle hepalleni on tarjolla uusi tarhakaveri, Ilo-niminen suomenhevosruuna. Keskiviikkona testaamme, kuinka hepat tulevat toimeen. Hieman jännittää... Vaikka alku näyttäisikin lupaavalta, niin se ei vielä tarkoita sitä, että yhteiselämä sujuisi ilman ongelmia. Liian usein heppani on saanut muilta köniin. Jos haavoja ja ruhjeita alkaa taas tulla, niin sitten siirrän ruunani suosiolla tarhaamaan yksin. Onhan se hevosen kannalta huono ratkaisu, mutta parempi kuitenkin kuin se, että tulee jatkuvasti purruksi ja potkituksi.

Muutama viikko sitten yritin kuvata heppoja laitumella, mutta hieman hankalaa se oli, koska ötököitä oli aivan tuhottomasti! Muutamia kivoja kuvia kuitenkin sain. Alla niistä muutamia.Oma ruunani näissä kuvissahan on tuo valkoinen, joka kaveeraa ruskean tähtipään kanssa.

Laidunkausi on aina mukava aloittaa ja antaa vapauksia hevosen omistajalle tehdä välillä muutakin kuin hevoshommia. Mutta olen kyllä jälleen kerran iloinen siitä, että kausi päättyy ja ns. normaali arki alkaa! Johan tässä on ollut heppahommia ikävä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti