Sivun näyttöjä yhteensä

4.8.2016

Uudistunut Susivuoren mökki

Kesäloman aikana on tullut puuhailtua monenlaista, pitkästä aikaa innostuin myös näpertelemään miniatyyrejä. Laitoin Susivuoren mökin sisustuksen uuteen kuosiin ja toistaiseksi ainakin mökki on minun silmissäni valmis.

Eemeli-pojan huoneesta tein eteisen. Minua on usein ärsyttänyt juuri se, että valmiissa nukketaloissa ei ole eteistä, yleensä. Suomessa kuitenkin eteinen on varmaankin joka talossa, joten hyvähän se olisi olla myös miniatyyritaloissa. 

Laitoin eteiseen jo aiemmin maalaamani puuvalmiin vaatekaapin ja valmiina ostetun naulakon sekä seinälle peilin, jonka olen askarrellut jostain vanhasta taskupeilistä. Matto on virkattu itse, ja kenkäteline ja pieni naulakko seinällä on askarreltu balsasta, grillitikuista ym. Rikkalapio on uusi hankinta, sen ostin Doloresista.

Alakerran olohuoneeseen ei tullut paljon muutoksia, puhelimen siirsin sieltä pois. Justiinalle tein löhötuolin huovuttamalla ja portaiden alla on saavi, jossa on Justiinan kehräämää, kasvivärjättyä lankaa.Keittiöön sain viimeinkin hankittua kunnollisen lavuaarin. Keittiössä on nyt myös pieni jääkaappi, joka on alunperin jostain lasten halpisnukkekotipakkauksesta. Muovinen jääkaappi oli sininen, mutta maalasin sitä valkoisella akryylivärillä. Tein keittiöön myös hyllykön, jonka päälle jääkaappi oli helppo laittaa. Hyllykö on askarreltu balsasta ja paksusta pahvista. Hyllykön päällä on pieni tinamuki ja siinä grillitikusta tehty kynä. 

Uutta keittiössä ovat myös matto sekä tiiliseinällä olevat naulakot ja patalappu. Seinille lisäsin kuvia ja rottinkikorissa olevat kukat. Tietokoneesta hyytyy aivan kohta akku ja laturi on hukassa, joten esittelen vinttikerroksen seuraavalla kerralla!

3 kommenttia:

  1. Voi hyvät hyssykät, mikä ihana nukkekoti ♫

    VastaaPoista
  2. Kuinka suloinen ja ihania yksityiskohtia!

    VastaaPoista
  3. Kuinka suloinen ja ihania yksityiskohtia!

    VastaaPoista