Sivun näyttöjä yhteensä

28.8.2016

Susivuoren mökin vinttikerros

Aiemmin lupasin esitellä Susivuoren mökistä myös vinttikerroksen, ja tässä näitä kuvia nyt sitten tulee!

Aluksi yleiskuva. Yläkerran huonehan on melko pieni, koska korkeaa tilaa on vähän ja portaikko vie tilasta osan. Sain kuitenkin tähän pieneen tilaan mahtumaan nukkumapaikat sekä Justiinalle että Eemelille. Justiina sai makuukammariinsa myös ompelukoneen - joka on tietenkin vanhanaikaista mallia!


 Portaikossa oli matala harmaa kaide vain toisella puolella. Niinpä askartelin jäätelötikuista ja pyöreästä kepin palasesta jonkinlaisen seinämän myös portaiden toiselle puolelle. Tämä seinämä näkyy alla olevassa kuvassa taustalla. Seinämän ja alas laskeutuvan katon väliin jäi juuri sopiva tila Eemelin nukkumapaikalle.


Tässä lähikuva Eemelin uudesta nukkumanurkkauksesta. Päiväpeitto on neulottu ohuesta sukkalangasta.Justiinan sängynpäätyyn laitoin jakkaran ja sen päälle alunperin puunvärisestä lampusta tuunatun valaisimen. Lämpöpatterillekin löytyi paikka.


Seinällä on kehyksissä muutama valokuva Justiinan jo edesmenneistä sukulaisista. Tapetti taustalla on askartelukartonkia.


Seinälle askartelin hyllykön, johon värkkäsin joukon kirjoja ja kynttilän jalkoineen. Enkeli on ostettu Tiimarista ja kukka maljakossa on muovia, tullut jonkin lelupakkauksen mukana.


Tässä on Justiinan ompelupiste. Kuva ei ole oikein onnistunut, mutta ehkä siitä nyt jotain selvää saa... Jakkaran askartelin itse, jalat ovat valmiiksi sorvatut kalustejalat, kangas tilkkulaatikosta ja ympärillä nyöriä. 


Tässä viimeisessä kuvassa kissaherra Hiili herrastelee Justiinan vuoteella koristetyynyjen joukossa. Tyynyt ovat pääosin lelupakkausten mukana tulleita, tarkoitus olisi joskus ommella muutamia uusia tyynyjä.

 
 Edelleen olen tyytyväinen Justiinan mökkiin. Muutos siitä hetkestä, kun kiikutin tämän kirpputorilöydön kotiin päältä kirkuvan punaisena ja sisältä kellertävän valkoisena, on ollut huikea. Toistaiseksi en aio tehdä tähän taloon muutoksia enkä lisäyksiä. Sitten kun miniatyyri-kärpänen taas puraisee, otan käsittelyyn Villa Kumpulan.

3 kommenttia:

 1. Ihastuttava pikku koti!

  VastaaPoista
 2. Suloinen tuo huone, paljon hienoja yksityiskohtia! Seinähylly on aivan huippu!

  VastaaPoista
 3. Voihan ihanuus, mitä minijuttuja oot värkänny ☺
  Ja tuo edellisen postauksen tilkkupeitto hieno ♫
  Mukavaa alkavaa syyskuuta Sinulle Amalia ♥

  VastaaPoista